O nama

Susret sa jelovnikom baciće vas na nesumnjivo slatke muke!


Restoran Kuhinja nalazi se na adresi Vojvode Stepe broj 93, na Voždovcu, na tri stanice od Autokomande. Restoran Kuhinja postoji od 2005. godine i predstavlja mesto koje će vas oduševiti kako kulinarskim specijalitetima, tako i neverovatnim enterijerom, ljubaznim osobljem i uvek dobrom atmosferom.

Ipak, kako i sam naziv restorana kaže njegova suština je kuhinja, svi ostali razlozi dolaska gostiju su sporedni, ali se i o njima detaljno vodi računa. Jasno je da se ovde dolazi da se dobro i obilno jede, ali posebnu čar vašem uživanju u hrani daje izvanredan ambijent. Iako kažu da se u kuhinji i enterijer i eksterijer jasno vide na tanjiru, naglasili bismo da je kapacitet restorana 100 ljudi, da na spratu postoji odeljak za nepušače, kao i da vas do restoranskog dela vodi prelepa bašta, koja je u letnjoj sezoni pravi hit. Kuhinja u ponudi ima neobicno širok izbor jela.


U kuhinji se i enterijer i eksterijer jasno vide na tanjiru.

Susret sa jelovnikom baciće vas na nesumnjivo slatke muke. Naime, u ponudi su pileći i ćureći specijaliteti, teletina, riba, jela sa roštilja, jela pod sačem testenine, brojne salate sa još brojnijim prilozima, neodoljive poslastice... Naravno, tu je i bogata karta pića, koja vas takođe neće ostaviti ravnodušnim. Ipak, ono što bi trebalo naglasiti kada je restoran Kuhinja u pitanju, pored neverovatnih kuvara i ukusa koje samo ovde možete osetiti, jeste tradicija niskih cena.

Na ovom izvanrednom mestu cene su veoma pristupačne, pa ne morate preterano brinuti o svom novčaniku, već se na miru možete prepustiti hedonističkom uživanju u vrhunskoj hrani. Ono što je takođe jako bitno jeste da restoran Kuhinja nudi porcije koje teško savladavaju i kabasti gurmani, tako da nema šanse da ovde ostanete gladni. Upravo je sve ovo recept za dar i savremeni restoran kakav je restoran Kuhinja.


Najukusnija jela

U našoj kuhinji očekuju vas najbolji specijaliteti

Bogata karta pića

Izbor pića u našoj "Kuhinji" nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Savršen ambijent

Kod nas ćete uživati i u jelima i u predivnom prostoru koji odiše pozitivnom atmosferom

Profesionalna usluga

Naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam boravak u našem restoranu bude nezaboravno iskustvo
parallax background

Ovde se dolazi da se za pristojne pare dobro i obilno jede i da se uživa u hrani i dobrom društvu, što svakako ne sme da se propusti. Restoran Kuhinja otvoren je od 10 h, a radi sve do ponoći.